terug

Gezicht van de vereniging

09-09-2013

Zoals we in vorige edities van Wervelingen al meldden, zijn wij druk bezig met een nieuwe huisstijl en website. Ondertussen wordt ook hard gewerkt aan een nieuwe website, die niet alleen inhoudelijk en technisch meer zal voldoen aan de huidige eisen, maar ook qua uitstraling in een geheel nieuw jasje gestoken zal worden. Maar daarbij hebben we de hulp van onze leden nodig!

Nieuwe gezicht van de verenigingZoals we in vorige edities van Wervelingen al meldden, zijn wij druk bezig met een nieuwe huisstijl en website. De nieuwe huisstijl zal een nieuw logo bevatten en nieuwe frisse kleuren, die beter aansluiten bij de vereniging en haar leden. Ondertussen wordt ook hard gewerkt aan een nieuwe website, die niet alleen inhoudelijk en technisch meer zal voldoen aan de huidige eisen, maar ook qua uitstraling in een geheel nieuw jasje gestoken zal worden. Maar daarbij hebben we de hulp van onze leden nodig! Wij zijn namelijk op zoek naar de gezichten achter onze leden en willen deze prominent naar voren laten komen op onze website en in andere communicatiemiddelen.
Heb je scoliose en vind je het leuk om één van de gezichten van de vereniging te worden? Meld je dan nu aan voor onze fotoshoot! Een team bestaande uit een visagist, een professionele fotograaf en een vormgever zal dit najaar (oktober) tijdens een fotoshoot een serie foto’s gaan maken, die gebruikt gaan worden in onze nieuwe communicatie-uitingen.

Voorwaarden voor deelname:

  • je hebt scoliose
  • je bent een zaterdag in oktober beschikbaar en kunt naar de locatie reizen (datum wordt nader bepaald)
  • je geeft toestemming voor het gebruik van de foto’s in alle communicatiemiddelen van de vereniging. Je draagt de rechten van de foto’s dus over aan de vereniging voor Scoliosepatiënten (voor minderjarigen is toestemming van een ouder/verzorger vereist)

We zijn op zoek naar meisjes, jongens, mannen en vrouwen, in alle leeftijdscategorieën, dus iedereen die voldoet aan de bovenstaande voorwaarden kan zich aan melden!

Aanmelden:
Stuur voor 1 oktober 2013 een e-mail t.a.v. Ester Floor naar bestuur@scoliose.nl, o.v.v. ‘fotoshoot’. Vermeld je naam, adres en leeftijd en voeg een digitale (pas)foto bij. Per post mag ook, stuur dan een briefje met je adresgegevens en leeftijd samen met een (pas)foto naar: Vereniging van Scoliosepatiënten, Postbus 11566, 2502 AN Den Haag. Als je geselecteerd wordt om mee te doen, ontvang je een uitnodiging met de datum, locatie en overige bijzonderheden.