terug

Steun onze vereniging

08-12-2014

Patiënten- en gehandicaptenorganisaties hebben samen een half miljoen leden en ze kunnen rekenen op de inzet van 20.000 vrijwilligers. Dat zijn gegevens om trots op te zijn. In een film van patiëntennetwerkorganisatie PGO Support ziet u wat deze vrijwilligers allemaal voor ons betekenen. Word ook actief! Kijk hier voor de film


De Vereniging van scoliosepatiënten behartigt de medische, maatschappelijke en andere belangen van scoliosepatiënten en hun familie en vrienden.

Wij doen dat voor de ruim 60.000 mensen met scoliose en hun deelgenoten. Wij werken onafhankelijk, deskundig en vanuit patiëntperspectief.

Al onze werkzaamheden worden verricht door vrijwilligers. Onze vrijwilligers geven voorlichting en verstrekken informatie, maken een ledenmagazine en organiseren bijeenkomsten. Zonder onze vrijwilligers zou de vereniging haar werk niet kunnen uitvoeren.


U kunt ons ook helpen! Door vrijwilliger te worden en uw kennis en vaardigheden in te zetten voor de scoliosepatiënten. Maar ook met uw lidmaatschap draagt u bij aan de belangenbehartiging en voorlichting. Aarzel dus niet langer en meld u aan als lid of als vrijwilliger!

Kijk hier voor een overzicht van onze vacatures. Wilt u reageren op een vacature of heeft u vragen, stuur dan een e-mail aan bestuur@scoliose.nl